​Vi tilbyder

checkmarkblueVi flytter din data

Skal du skifte dine gamle computer ud? 3H flytter nemt og sikkert data fra din gamle pc over på din nye.

Hvordan?

Tag din gamle pc med til 3H, så sørger vi for at flytte dine data og indstillinger over på den nye pc. Hvis ikke vi aftaler andet, så vil vi flytte dokumenter, billeder, musik, videoer og internet-genveje for dig.

checkmarkblue Vi giver dig fri support

Har du brug for hjælp og vejledning i forhold til produkter købt hos os, så er 3H aldrig længere væk end telefonen. Du kan selvfølgelig også sende en mail, som vi vil svare på hurtigst muligt.

Hvordan?

Som udgangspunkt er både computere og printere klar til brug, når du får det med hjem - men skulle der alligevel opstå problemer, så ring og tag en snak med os. Måske kan det løses over telefonen - hvis ikke, så klarer vi problemerne hér eller på din bopæl.

checkmarkblue Vi redder dine data

Er systemet gået ned, eller er pc'en angrebet af virus? Vi gør alt, hvad vi kan, for at redde dine data, så de kan lægges ind igen, når systemet er renset.

Hvordan?

Når computeren bryder ned, er den første tanke ofte: "Hvad nu med billederne fra brylluppet, juleaften sidste år, Eller Dokumentmappen, hvor mit CV ligger i" - "Hvad med alle de ting, der er gemt på min pc...?"

Det første vi gør, når en computer kommer til fejlfinding eller reparation hos os, er at tage harddisken ud af din computer og via en anden fungerende pc, kopierer vi alle brugermapper (billeder, dokumenter, musik og videoer) til senere brug. Hvis du ønsker det vil vi også trække andre mapper ud (adressekartoteker, foretrukne internetgenveje o.s.v.). Kun meget sjældent er computeren så skadet, at det ikke kan lade sig gøre. Når vi har repareret din gamle computer - eller, når vi har klargjort en ny - så lægger vi alle data tilbage - efter at vi har kontrolleret dem for virus!.

checkmarkblueVi opgraderer dit udstyr

Trænger dit udstyr til et løft, så hjælper vi med at opgradere det, så det igen svarer til dine behov.

Hvordan?

Er din computer for langsom, eller virker printeren ikke helt som den plejer? Ofte er det ikke nødvendigt at købe nyt - nogle gange kan det være nok at opdatere driverne, måske sætte et andet styresystem på computeren. Installation af flere RAM (hukommelse) i pc'en kan også være en løsning. Ring og få en snak om tingene, og vi finder ud af, hvad der kan gøres.

checkmarkblue Vi sælger alt indenfor EDB

Bærbar, stationær, blækprinter, laserprinter, til spil, til arbejde - Har vi det ikke på lager, så skaffer vi det hjem. Også et stort udvalg af eksterne harddiske, mus, tastaturer, toner til printere, routere og meget mere.

Hvordan?

De varer du ser på vores side med Her-og-Nu Tilbud er kun et lille udvalg af vores produkter. 3H har et udvalg af forskelligt edb-udstyr hjemme, men oftest tager vi først en snak med dig som kunde om, hvad du har behov for, og vi vil derefter få varen hjem. Vi er Toshiba, Acer og Konoca-Minolta samarbejdspartnere, men forhandler et bredt udvalg af kendte mærker inden for IT-verdenen. Tag eventuelt et kig på producent-siden og lad dig inspirere dér.

checkmarkblue Vi leverer udstyret klargjort

Køber du en computer gennem 3H, så er den klar til brug ved afhentning - med de programmer installeret, som du ønsker.

Hvordan?

Når du køber computer hos 3H, så sørger vi for at installere dit ønskede windows-styresystem og de programmer, som du ønsker. Som standard installeres der altid antivirus-software på maskinerne, og vi leverer ikke computeren, før den har hentet alle aktuelle opdateringer. Computeren sættes op med dig som bruger, klar til brug, når du får den med hjem.

checkmarkblueVi installerer udstyret hos dig

Vi tager gerne hjem til dig, og sørger for at alle installationer og netværk virker, før vi kører hjem.

Hvordan?

Hvis du har behov for hjælp til at få printere og computere til at fungere sammen, så kommer vi gerne ud på din bopæl, og gør det for dig. Vi kører helst ikke hjem, før det virker.

checkmarkblue Vi tilpasser udstyret til dine behov

Fortæl, hvad du skal bruge din pc eller din printer til - så tilpasser vi udstyret, så du får præcis, hvad du har behov for.

Hvordan?

Hvis du skal købe ny printer eller computer, så er du måske i tvivl om, hvad du egentlig har brug for. Markedet er stort, og der er meget at vælge imellem. Vi spørger ind til dine behov;

Er printeren til at udskrive en festsang et par gange om året med, eller er det mange udprint om dagen? Sort/hvid eller farve?

Er din nye computer til at have med på farten, er den til spil eller skal den bruges til arbejde og store tunge programmer - eller måske skal den blot bruges til at surfe på internettet med? Du forklarer, hvad du har behov for - vi tager os af alt det tekniske, og sammensætter et produkt, der passer til dig - til en fornuftig pris.

checkmarkblue Vi er her også aften og weekend

3H er klar til at levere den bedste service - fra vi står op, og til vi går i seng. Ingen faste lukketider.

Hvordan?

Firmaet 3H har lokaler i forbindelse med privat bopæl, og vi har meget skiftende arbejdstider. Telefonen er åben i alle vågne timer - fra vi står op, og til vi går i seng. Vi er altså klar til at servicere dig som kunde hele dagen - også efter almindelig lukketid.

3H v/ Hardy Holm Hansen

Du ønsker - vi opfylder!

Vi yder fyld support til opsætning af computer, installation af programmer og overførsel af data, både aften og weekender. 

Kontakt

Tlf.: 40 18 17 09

E-mail: 3h@pc.dk

Adresse: Bakkevej 17, 9530 Støvring